Mijnschoolplan

Maak plannen waar je echt wat mee doet

Met Mijnschoolplan maak je in drie stappen snel en eenvoudig jullie schoolplan, jaarplannen en bijbehorende jaarverslagen. Een schoolplan dat leeft, waarmee je echt aan de slag gaat. Mijnschoolplan is ontwikkeld door Cees Bos op basis van de laatste inspectie-eisen. Voor de nieuwe schoolplanperiode is er nu de keuze voor een compact schoolplan en een nog kortere publieksversie. Lees verder…

Nieuwe schoolrapportage

In de nieuwe schoolrapportage in Mijnschoolplan worden de “kengetallen” uit diverse gekoppelde systemen (onder andere ParnasSys, Ultimview, WMK, Mijnschoolplan en Open data) automatisch geplaatst. Vooral de hoofdstukken over de eindresultaten en de adviezen voor vervolgsucces geven up tot date inzichten.

 

Inspectieproof

De onderdelen en de teksten in Mijnschoolplan zijn gebaseerd op de laatste inspectiekaders.

Draagvlak

Je zorgt voor draagvlak door met het team de basis te leggen voor het schoolplan.

Publieksversie

Mijnschoolplan heeft een publieksversie van het schoolplan waarmee de communicatie met ouders versterkt kan worden.

Uitgebreid of compact?

In Mijnschoolplan bepaal je zelf of je een uitgebreid of compact schoolplan gaat maken.

  • "Doordat alle onderwerpen al in het format staan, sla ik geen belangrijke items over. Ook zijn de werkvormen helpend: zo kunnen we als team de inhoud bepalen. De voorbeeldteksten helpen mij een heel eind op weg."
    Joyce SeijbelJoyce Seijbeldirecteur CBS Braakhekke
  • "Mijnschoolplan is een aantrekkelijk kwaliteitsinstrument met inhoud! Het is een toegankelijk en herkenbaar stuk voor iedereen. Dat is het voordeel als je het stichtingsbreed toepast. Collega's kunnen ervaringen met elkaar delen en bij een eventuele schoolwissel herken je meteen de opzet van het schoolplan, jaarplannen etc. Je ziet door de bomen het bos weer."
    Janine DeckersJanine DeckersProjectleider ParnasSys bij Movare
  • "MijnSchoolplan houdt je alert, plannen voldoen aan de normen en voorgestelde teksten voorkomen tijdverlies door het opnieuw uitvinden van het wiel."
    Marc de LangeMarc de LangeRehobothschool

This is a boxed content block. Click the edit button to edit this text.