De vernieuwde WMK startpagina staat klaar

De vernieuwde WMK startpagina staat klaar

Achter de schermen zijn wij continue bezig om WMK te verbeteren en actueel te houden. Regelmatig voeren wij daarom een update van het systeem door. Deze vallen u misschien op het eerste oog niet op. De laatste update heeft u misschien al wel opgemerkt. WMK heeft een namelijk een nieuwe gebruiksvriendelijke startpagina die u veel meer inzicht en overzicht geeft. Verder is er niets veranderd. U werkt dus gewoon zoals u gewend bent in de verschillende onderdelen.

Werken Met Kwaliteit - WMK - Schooltontwikkeling - startpagina

 

De oude startpagina van WMK kenmerkte zich door een grote hoeveelheid iconen waarbij het niet altijd duidelijk was waar wat voor diende. Op de nieuwe startpagina zijn alle onderdelen gecategoriseerd en met de bijbehorende uitleg weet u precies waar u wat voor gebruikt. De categorieën waarin u werkt zijn:
• Schoolontwikkeling
• Vragenlijsten
• Veiligheid
• Personeelsbeleid
• Monitoring
• Overig

Deze categorieën blijven in het linkermenu altijd zichtbaar.