Stichting Fortior start met WMK

Stichting Fortior start met WMK

Stichting Fortior uit Venlo start in april met veertien scholen met Werken Met Kwaliteit. Op de scholen van Stichting Fortior draait alles om de brede ontwikkeling van het kind in een veilige omgeving.

Een aantal citaten van de website geeft hun visie op kwaliteit en ontwikkelingen weer:

“Wij geloven dat ieder kind en elke medewerker ontwikkelkracht heeft. Vanuit de waarden die we belangrijk vinden, geven we vorm aan duurzame leer-kracht. We blinken uit in ons vak en ontwikkelen onszelf en anderen voortdurend. We stimuleren eigenaarschap en ondersteunen ambities op alle niveaus. Wie eigen competenties wil versterken, krijgt daartoe de ruimte.
We werken vanuit leerbehoeften van kinderen aan toekomstbestendig onderwijs. We zijn allemaal verantwoordelijk voor het verwezenlijken van onze gezamenlijke doelen en ambities. Ons
verhaal is wat we doen, wat we bevestigen in ons dagelijks handelen. Ons eigentijds en passend onderwijs leidt tot zichtbaar resultaat.”

 

Met WMK heeft de stichting een krachtig instrument in handen om deze kwaliteiten en ambities te meten, monitoren, verder te ontwikkelen en resultaten zichtbaar te maken.

 

Lees verder over Stichting Fortior…